Matti ja Liisa Koti Oy


Huolenpitoa ja Hoivaa sekä Asumis- ja Kuntoutuspalvelua

Mielenterveysasiakkaille ja Vanhuksille.

Matti ja Liisa Koti Oy on yksityinen hoiva-alan yritys, joka tarjoaa laadukkaita, monipuolisia ja monentasoisia hoiva-, hoito- ja kuntoutuspalveluja sekä asumispalvelua mielenterveysasiakkaille ja vanhuksille.

Toiminnan keskiössä on ainutkertainen ihminen - yksilöllisine tarpeineen ja toiveineen. Pyrimme vastaamaan näihin toiveisiin koulutetun, motivoituneen henkilöstön kanssa yhteisöllisesti asiakasta osallistaen ja arvostaen.

Ensimmäinen Liisa Heikkisen Kontiopuistoon vuonna 1997 perustamista yksiköistä Poutala, sijaitsee luonnon läheisyydessä, kiven heiton päässä Pieksämäen kaupungin keskustasta.

Vuosien varrella yritys on laajentanut toimintaansa saneeraamalla vanhan Kontiopuiston sairaala-alueen rakennuksia ja Nikkarilan metsäopiston kiinteistöjä sekä rakentamalla uusia toimintayksiköitä Pieksämäen alueelle ja Kuopioon. Uudisrakentamisen ohella myös palvelut ovat laajentuneet. Mielenterveystyön lisäksi nykyään pyritään vastaamaan toiminta-alueiden palvelutarpeisiin myös vanhusten hoivapalvelujen kautta. 

Tervetuloa Kotiin - vanhusten hoivapalvelujen esittely

https://youtu.be/4E3zmJhiabE